WEBSHOPAXELBORGOPERAENCATERINGTÅRNET PAPPERSBRUKETOM BOJESENENGLISH
Bojesen

PAPPERSBRUKET

 pappersbruket_facade
 pappersbruket_blomster
 pappersbruket_facade-m-blom
 pappersbruket_Bad
 pappersbruket_natur
 pappersbruket_konference
 pappersbruket_anemone
 pappersbruket_møde
 
 
 
 
 

Her er en helt skøn stemning!

 

Et mix af den idylliske Peddersen og Findus-agtige skånske natur og historien om den driftige svenske papirmølle. På den ene side det yndige landskab med store sten i det buskede grønne græs, den stille glidende å, de yndefulde birketræer - og så stilheden. Ikke en bil. Ingen baggrundsstøj. En larmende stilhed. Og på den anden side papirmøllen og dens gamle, historiefyldte fabriksbygninger, som så nænsomt er sat i stand, moderniseret og dekoreret af kunstneren Peter Severin.
Han har givet disse særlig industrielle rum en brugbarhed, en skønhed og en finurlighed, så man ikke kan undgå at smile. Det rå forenes med designmøbler og kunst i en sjælden balance. Man bliver ydmyg og betaget af det øje, der kan se skønheden i alle detaljerne.
Man kan bo og sove i Korsvirkehuset - måske nok Skånes største bindingsværkhus.


Her er 27 værelser med plads til 40 sovende gæster. Huset er indrettet med håndtrykte tapeter og godt design. Tapeter dekorerer korridorernes vægge, og hver af husets 3 etager afspejler hver sin tidsepoke. I stueetagen - hvor bl.a. spisesal og lounge findes - er der dekoreret med tapeter fra 1800-tallet, tiden da huset blev bygget. Første salen - der rummer vores hyggelige bibliotek - er dekoreret med jugendstil og tapeter fra 1900-1930. Her er loftsbjælkerne malet så de passer til tapeterne, og på øverste etage er der en rigdom af tapeter fra 40-50'erne og bjælker i solens glød. Værelserne er stilrent indrettet med italiensk og nordisk design. Alle har de udsigt over Helge Å.


Maden på Pappersbruket er fortrinsvis økologisk og købt i nabolaget. Al mad laves fra bunden og brødet er altid hjemmebagt. Menuen varierer efter årstiden og baseres primært på gode nordiske råvarer.

 

Læs mere her: PAPPERSBRUKET

 

Rekvirèr brochuremateriale om Pappersbruket via email her ...

(Husk at skrive din postadresse i mailen)
 

Bojesen A/S - Axelborg - Vesterbrogade 4A - 1620 København V - tlf. 3391 4600 - fax 3391 0446 - e-mail: axelborg@bojesen.dk