WEBSHOPAXELBORGOPERAENCATERINGTÅRNET PAPPERSBRUKETOM BOJESENENGLISH
Bojesen

MØDEMULIGHEDER

Axelborg Facade

Usynligt-billede.jpg
Axelborg Salen_Skolebord

Usynligt-billede.jpg
Bojesen_Axelborgsalen_1.jpg

Usynligt-billede.jpg
Frokost_Boksen

Usynligt-billede.jpg
Axel_4
Usynligt-billede.jpg
Usynligt-billede.jpg

Bojesen_axel_08.jpg
 

Hos Bojesen på Axelborg er der mulighed for møder, konferencer og fester af forskellig art. Vi har udarbejdet en række mødepakker, som dækker behovet for mange. Er der behov for det, har vi mere end tolv års erfaring i at skræddersy møder, konferencer og fester - lige fra de folkelige og fornøjelige til de elitere og ekslusive.

 

Mødepakker giver en idé om hvad de indeholder og hvor meget det koster. Se menuen til højre. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for en uddybning, ændring eller hvad det nu måtte være, hvis pakkerne ikke lige dækker dit behov.

For alle mødeformer gælder følgende:

Priserne er inklusiv moms og er med forbehold for prisjusteringer gældende til den 31. december 2014.

For så vidt angår Første Salen er priserne inklusiv overhead, whiteboard og flipover i plenumlokalet samt garderobe, betjening og lokaleleje.


 

For så vidt angår Axelborg Salen er priserne baseret på minimum 150 kuverter og inkluderer lydanlæg med en håndholdt mikrofon, standard scenebelysning, overhead, whiteboard og flipover i plenumlokalet samt garderobe, betjening og lokaleleje.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os med mere konkrete forespørgsler vedrørende mødemuligheder på telefon 3391 4600 eller på axelborg@bojesen.dk

BOJESENS MØDELOKALER
BOJESENS KONFERENCELOKALER
BOJESENS FESTLOKALER
DAGSMØDER
KONFERENCEDØGN
FESTER OG EVENTS
RUNDVISNING
OPSÆTNING OG UDSMYKNING
PARKERING
TRANSPORT
GREEN KEY
ROSENDE ORD
HOTELVÆRELSER
ELITE-SMILEY
NYHEDSBREV AXELBORG

Bojesen A/S - Axelborg - Vesterbrogade 4A - 1620 København V - tlf. 3391 4600 - fax 3391 0446 - e-mail: axelborg@bojesen.dk